Русия не планира операция под чужд флаг срещу Украйна. С това

...
Русия не планира операция под чужд флаг срещу Украйна. С това
Коментари Харесай

Русия не е изненадана от креативния сценарий на САЩ за Украйна

Русия не възнамерява интервенция под непознат байрак против Украйна. С това мнение излезе във Facebook съветското посолство в Съединени американски щати по повод обвиненията на Вашингтон.

" Не ни изненадва появяването на нов " изобретателен " сюжет, обявен от представителите на Държавния департамент и на Пентагона по отношение на хипотетичната подготовка на Русия за интервенция под непознат байрак против Украйна. Това е типично за Съединените щати ", акцентира съветската дипломатическа задача.

Изявлението идва ден, откакто Вашингтон разгласи, че Русия има намерение да употребява изфабрикувани видеозаписи като предлог да нападне Украйна. Единият вид е да се показа подправена офанзива от страна на украинската войска или разузнаване против съветска територия или против рускоговорящото население на Украйна.

От Съединени американски щати настояват, че има и сюжет, който включва снимането на фрагменти с цивилни жертви и опустошения. Това обаче била единствено една от обсъжданите варианти, а разкриването ѝ имало за цел да разубеди Русия от сходни похвати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР